van der Horst

Monza: Glenn Van Parijs derde in rookie klassement

Glenn Van Parijs - Molitor Racing Systems
Glenn Van Parijs - Molitor Racing Systems
Glenn Van Parijs (MRS Cup-Racing) behaalde in de race voor de Porsche Mobil 1 Supercup te Monza zijn beste resultaat tot nu toe, hij eindigde net buiten de top tien, maar werd wel derde in de rookie cup na Florian Latorre (martinet by Almeras) en Alberto Cerqui (Dinamic Motorsport). Algemeen winnaar was opnieuw Thomas Preining (BWT Lechner Racing) die zijn vierde zege dit jaar behaalde.
  • Oeste Kart
Preining voor Ammermüller
Preining voor Ammermüller
Michael Ammermüller (BWT Lechner Racing) klasseerde zich als tweede en behoudt de leiding in de puntenstand. De regerend kampioen telt nu 119 punten tegenover 114 voor Nick Yelloly (Fach Auto Tech) en 105 voor Preining. Alle drie deze rijders maken nog aanspraak op de titel die beslist wordt in Mexico waar nog twee races op het programma staan. Mattia Drudi (Dinamic Motorsport) werd in Monza derde voor Yelloly en Dylan Pereira (Momo Megatron Lechner Racing).

Foto's: Racing International Photography
 
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 2 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Italië.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons