van der Horst

Monza: Laurens Vanthoor: "Maar wat rondgereden"

#1 WRT Audi R8 LMS
#1 WRT Audi R8 LMS
De prekwalificatie verliep vandaag niet ideaal voor de #1 WRT Audi van Laurens, Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch. Tijdens de vrije training reed het trio nog een goede zesde tijd, terwijl in de vooravond een dertiende chrono hun deel was. "Een hele slechte sessie" noemde Laurens Vanthoor het. "We hebben iets geprobeerd met de set-up dat niet werkte en we konden dat ook niet zomaar snel terugdraaien. We hebben in feite maar wat rondgereden."
Wolfgang Reip
Wolfgang Reip
Bij Bentley verliep de ochtendsessie dan weer barslecht met slechts een 53e tijd voor de #8 van Andy Soucek, Maxime Soulet en Wolfgang Reip. "De Balance of Performance is voor ons nadelig hier op Monza", aldus Reip. Soulet legde de schuld voor de mindere prestatie bij de set-up: "We zaten er helemaal naast, we gaan deze zeker aanpassen voor de prekwalificatie." En de nieuwe set-up leek daarin toch al wat beter, getuige een 23e tijd.

Foto's: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zaterdag 23 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons