van der Horst

Monza: Postiglioni en Lind op pole

Imperiale Racing - Lamborghini Huracán ST Evo
Imperiale Racing - Lamborghini Huracán ST Evo
Tweemaal 20 minuten kreeg het bijna 40-koppig Lamborghini-veld de kans om zich te kwalificeren voor de eerste en tweede race van het seizoen met de evo versie van de Lamborghini Huracan Super Trofeo. De eerste pole gaat naar Pro-rijder Vito Postiglione met een exemplaar van Imperiale. De pole voor race 2 werd gerealiseerd door Pro-Am rijder Dennis Lind van Target Racing.
Karlo Basz, teammaat van Posteglione, reed de tweede chrono tijdens de tweede sessie en zo staat het exemplaar van Imperiale tweemaal op de eerste startrij. Lind deelt de wagen met Simon Larsson die pas een 35ste chrono op de tabellen zette.

Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán ST evo
Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán ST evo
Kelvin Snoeks was tijdens de eerste sessie de snelste man uit de lage landen met een knappe derde chrono voor Spinelli en zijn landgenoot Breukers. Niels Lagrange zat in de snelste groep tijdens de eerste kwalificatie. Voor de eerste maal bij de Pro's klokte hij een 24ste chrono algemeen en 9de in Pro. Ter vergelijking; Ploegmaat Schandorff was tijdens de tweede sessie 4/10 sec. langzamer en realiseerde de 16de tijd algemeen en ook de 9de in Pro. Hen wacht dus twee zware inhaalraces.

Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán ST evo
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán ST evo
In de Lamborghini Cup staat Van der Horst Motorsport er weer als een huis met twee pole's, een voor William van Deyzen (race 1) en een voor Gerard van der Horst (Race 2).Foto's: Martijn Wouters & Vincent Wouters

 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Lamborghini Super Trofeo op zaterdag 21 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons