van der Horst

Monza: Volledig podium voor Comtoyou Racing in TCR Europe

Volledig podium voor Comtoyou Racing
Volledig podium voor Comtoyou Racing
In de eerste race voor de TCR Europe in Monza legde Comtoyou Racing beslag op de drie podiumplaatsen. Kobe Pauwels zegevierde voor teamgenoten Nicola Baldan en Viktor Davidovski. Met deze overwinning nadert Pauwels tot op één punt van kampioenschapsleider Tom Coronel.
Kobe Pauwels - Comtoyou Racing
Kobe Pauwels - Comtoyou Racing
Ruben Volt (ALM Motorsport Honda Civic) startte van op de pole maar miste zijn start volledig en viel terug naar de achterste gelederen van het veld. Kobe Pauwels (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) nam de leiding over niettegenstaande hij gans de race onder druk gezet werd door Nicola Baldan. Aan de meet had de Belg nog 0.469 seconde voorsprong over op zijn teamgenoot. Viktor Davidovski kwam als derde over de streep. Volt wist nog op te rukken naar de vierde plaats. Tom Coronel (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) moest de strijd staken en ziet Pauwels in de tussenstand nadere tot op één punt.

Foto's: TCR Europe & Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op zondag 24 september 2023.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons