van der Horst

Monza: Zege voor Craig Dolby en Seb Morris

Nigel Mustill/Wessex Vehicles - Lamborghini Gallardo
Nigel Mustill/Wessex Vehicles - Lamborghini Gallardo
Craig Dolby en Seb Morris hebben dit weekend met de Nigel Mustill/Wessex Vehicles Lamborghini Gallardo de eerste race van de voorlaatste manche van het GT Open gewonnen. De twee Britten schonken na Silverstone vorig jaar alzo een tweede zege aan de zwart-gele Gallardo. De tweede race zag de beide BMW M6 van Team Teo Martin de twee eerste plaatsen bezetten.
Seb Morris, nog maar pas gekroond in het British GT kampioenschap loodste samen met zijn landgenoot Craig Dolby de Gallardo naar de overwinning in de race op zaterdag. Het podium in die race werd vervolledigd door de Imperiale Racing Lamborghini Huracan van Giovanni Venturini/Marco Mapelli en de van op de pole vertrokken Shaun Balfe/Balfe Motorsport McLaren 650S van Shaun Balfe/Rob Bell. De BMW’s van Team Teo Martin domineerden race 2 en pakten de eerste twee plaatsen met Augusto Farfus/Lourenço Beirão voor Fran Rueda/Victor Bouveng. De laatste podiumplaats ging naar de Spirit of Race Ferrari 488 van Mikkel Mac/Miguel Ramos.
 
Foto: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op maandag 2 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons