van der Horst

Most: Callaway Corvette scoort tweede zege van het seizoen in Race 2

ADAC GT Masters @ Most
ADAC GT Masters @ Most
De Callaway Corvette C7 GT3-R van Markus Pommer en Marvin Kirchhöfer heeft na de openingsmanche te Oscherleben nu ook de tweede race van de ADAC GT Masters in Most gewonnen. Kirchhöfer had zich als tweede gekwalificeerd en ging al in de eerste bocht voorbij de Grasser Racing Team Lamborghini Huracán GT3 van polesitter Franck Perera. Een zware crash van de Porsche van Thomas Preining bracht de safety car naar buiten, maar Kirchhöfer behield de leiding en Pommer maakte de klus vervolgens af. Rolf Ineichen bracht de GRT Lamborghini als tweede over de meet (+3s), net als op zaterdag. De RWT Racing Corvette C7 GT3-R vervolledigde het podium.
Dries Vanthoor werd samen met Ricardo Feller tiende in de Land Motorsport Audi #28, terwijl Maxime Martin niet verder kwam dan P19. De Porsche van Adrien De Leener werd als laatste geklasseerd.

--- UITSLAG ADAC GT MASTERS RACE 2 MOST (PDF) ---

Foto: ADACSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zondag 19 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Most ADAC.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons