van der Horst

Most: Niederhauser, van der Linde (Audi) winnen Race 1

HCB Rutronik Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo
HCB Rutronik Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo
Patric Niederhauser en Kelvin van der Linde hebben de eerste ADAC GT Masters in het Tsjechisch Most gewonnen. De HCB Rutronik Racing Audi R8 LMS GT3 Evo die van op pole vertrok haalde het met vier seconden voorsprong op de Grasser Racing Team Lamborghini Huracán GT3 #63 van Christian Engelhart en Mirko Bortolotti. De strijd voor de laatste podiumtrede was hevig en was in eerste instantie voor David Jahn en Sven Barth. De Callaway Corvette kreeg achteraf echter een seconde straftijd voor contact met de Land Motorsport Audi van Christopher Mies en Max Hofor, die daardoor als derde werd geklasseerd.
Maxime Martin was beste Belg met de PROPeak Performance Aston Martin Vantage GT3 op de tiende plek, voor Dries Vanthoor (Land Audi) op P15. De Team 75 Porsche van Adrien de Leener en Matteo Cairoli werd 27e na een lekke band.



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zaterdag 18 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Most ADAC.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons