van der Horst

BE Trophy: Benelux Open Races: Naomi Schiff en Pieter Dubois dit weekend in actie op Circuit Park Zandvoort

BE Trophy Guest Car
BE Trophy Guest Car
Pieter Dubois van Syntix Lubricants en Naomi Schiff, de knappe Zuid-Afrikaanse pilote, gaan komend weekend samen een wagen delen in de BE Trophy dat zijn tweede raceweekend kent op het Zandvoortse duinencircuit.
Oud omloop- en rallykampioen  en tweevoudig winnaar van de 24 Hours of Zolder, Dirk Vermeersch en zaakvoerder van Wijnen LePlan-Vermeersch, heeft opnieuw de weg gevonden richting autosport en treedt op als Public Relations van de Zuid-Afrikaanse met Belgische roots, Naomi Schiff.

Na het opdoeken van de SOT, waarin Naomi mee het mooie weer maakte in een Wolf BG08, moet de snelle Schiff op zoek naar andere uitdagingen.

Naomi Schiff - Wolf GB08
Naomi Schiff - Wolf GB08
Dirk Vermeersch: “Naomi zal aan de bak komen met een Radical SR3 RS in de Divisie Superlights tijdens de eerstvolgende wedstrijd van de Supercar Challenge op Circuit Zolder in het weekend van 22 & 23 juni. Voor de 24 Hours of Zolder zijn we hard aan het werken om haar alsnog aan de start te krijgen zoals voorzien was in het SOT-programma met de Wolf BG08. Ook de 24H of Spa is een optie waaraan we werken. Het is de bedoeling om Naomi zoveel mogelijk kilometers te laten afmalen. En de deelname samen met Pieter Dubois van Syntix Lubricants in de BE Trophy is mooi meegenomen en een ideale voorbereiding”.

Naomi en Pieter zullen de gastwagen van Kronos bemannen en komen uit in Evo2. Deze Klasse beschikt over een Volkswagen TDI-krachtbron en was tot  voor de komst van de Evo3 de snelste Klasse binnen de BE Trophy. Maar dit wil uiteraard niet zeggen dat de Evo2 niet meer meespeelt vooraan. Dat werd trouwens bewezen tijdens de openingsrace van het kampioenschap in het Franse Dijon. Naomi en Pieter zullen de uitstap naar de Nederlandse kust niet aanzien als een gezondheidswandeling en de concurrentie is bij deze gewaarschuwd.

Foto: Kronos Press  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons