van der Horst

Naomi Schiff: "Weet waar ik moet verbeteren"

Naomi Schiff - W Series
Naomi Schiff - W Series
Net als 19 andere vrouwen, debuteerde Naomi Schiff afgelopen weekend in de W Series, het F3 kampioenschap dat uitsluitend openstaat voor vrouwelijke piloten. Waar Jamie Chadwick het ganse weekend domineerde, en uiteindelijk na een misstap bij de start ook de grootste trofee mee naar huis mocht nemen, liep het voor Naomi Schiff niet bepaald van een leien dakje. Ze eindigde achteraan het veld, maar trekt naar eigen zeggen met vertrouwen naar de volgende meeting, in ons eigenste Limburg.
"Het was niet bepaald het weekend waarop ik gehoopt had", vertelt Schiff. "In het begin ging het goed, maar al vrij snel werd op bepaalde vlakken mijn gebrek aan ervaring met eenzitters duidelijk. Ik weet echter waar ik moet verbeteren, dus ik zal de lessen die ik afgelopen weekend getrokken heb meenemen om sterker voor de dag te komen in Zolder."

Foto: W SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op zondag 5 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons