van der Horst

NASCAR Whelen Euro Series bolides opnieuw gebruikt voor de ROC

NASCAR Whelen Euro Series bolide
NASCAR Whelen Euro Series bolide
Voor de achtste maal op rij zullen de wagens van de NASCAR Whelen Euro Series gebruikt worden tijdens de beroemde Race Of Champions. De NASCAR bolides zijn een van de type wagens die de beste rijders van het moment voorgeschoteld krijgen op de ROC, dat dit jaar plaatsvindt in het King Fahd International Stadium van Riyadh in Saudi Arabië.
Jérôme Galpin
Jérôme Galpin
NWES-baas Jérôme Galpin: “Wij zijn zeer trots dat de wagens van onze serie voor de achtste maal geselecteerd werden voor dit speciale evenement. Het bewijst hoe groot de aantrekkingskracht van deze bolides is en bovendien ben ik blij om te kunnen samenwerken met de zeer professionele organisatie van Fredrik Johnsson. De wagens zullen opnieuw zorgen voor een grandioos spektakel en de rijders veel plezier bezorgen.”

NASCAR Whelen Euro Series bolide op de ROC
NASCAR Whelen Euro Series bolide op de ROC
Onder de deelnemers bevinden zich onder meer rallycross-kampioen Petter Solberg, Le Mans-legende Tom Kristensen, drievoudig Indy 500-winnaar Helio Castroneves, opkomend talent Lando Norris, WEC-kampioen Timo Bernhard en DTM-kampioen René Rast. De rijders nemen nog steeds de handschoen op in twee disciplines, de ROC Nations Cup op vrijdag 2 februari en de klassieke Race Of Champions op zaterdag 3 februari.

Foto's: NASCAR Whelen Euro Series & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op dinsdag 30 januari 2018.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons