van der Horst

Neem zelf plaats achter het stuur van een Radical in Francorchamps

GH Motorsport - Radical SR3
GH Motorsport - Radical SR3
Rijden in een open prototype is een ervaring op zich. Het gevoel is amper te beschrijven en het voelt totaal anders aan dan een GT of Toerwagen. Zonder dak en met een zitpositie heel laag bij de grond ervaar je de snelheid totaal anders.
GH Motorsport beschikt over twee Radicals SR3 en iedereen kan deze eens aan de tand voelen op 11 & 12 september op de mooiste omloop van de wereld in Spa-Francorchamps.

GH Motorsport - Radical SR3
GH Motorsport - Radical SR3
Eerst krijg je een degelijke briefing en niemand minder dan Nico Verdonck zal fungeren als instructeur gedurende enkele ronden. Nadien is het dan aan uzelf om plaats te nemen achter het stuur van de spectaculaire Radical SR3. je hoeft geen vergunning te hebben terwijl raceoveralls en helmen ter plaatse zijn indien je daar niet over beschikt.

Het kan individueel, maar ook in groep en richting bedrijven voor teambuilding. En naast de piste is er ook de mogelijkheid om contacten te leggen en meer uitleg te krijgen over de Proto waarmee je die dag onderweg was. Honger of dorst zal je ook niet hebben, want het team rond GH Motorsport verzorgt alles tot in de puntjes.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met Glenn Haverals van GH Motorsport via
Gh-motorsport.be, info@gh-motorsport.be, glenn@gh-motosport.be of 0475/89 02 79



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Varia op zondag 8 september 2013.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons