van der Horst

Neuville start terug in Ieper

Thierry Neuville - Hyundai i20 R5
Thierry Neuville - Hyundai i20 R5
Tijdens de persdag van het autosalon liet eregast Thierry Neuville zich ontvallen dat hij opnieuw start in de Ypres Rally eind juni. Zijn passage vorig jaar met de Hyundai i20 R5 ligt nog vers in het geheugen want zijn buiteling op KP Dikkebus ging de wereld rond.
De vice-wereldkampioen is uit op revanche en wil daarom graag terug deelnemen aan de Ypres Rally. Op vraag van de invoerder Hyundai Belux zullen Thierry en Nicolas Gilsoul in 2018 revanche nemen voor eigen publiek, aan het stuur van een i20 R5 van Hyundai Motorsport. 

"Onze vorige deelname aan de Ypres Rally was geen succes, ondanks de snelle tijden die we er lieten optekenen. Dit jaar speelt de WRC kalender in ons voordeel, waardoor we ons beter zullen kunnen voorbereiden. Ik ben erop gebrand om onze Belgische fans een mooi resultaat te bezorgen", aldus Neuville.

"Thierry is en blijft een geweldige ambassadeur voor ons merk en we zijn bijzonder trots dat we de Vicewereldkampioen opnieuw aan de start hebben in Ieper. Beschouw het gerust als een traktatie van ons, aan de Belgische fans van Thierry en Nicolas. We denken trouwens ook na over een vervolg op de ‘Back in Town-actie’ van vorig jaar. Die oefening zal bepalend zijn voor de look van de wagen, maar daarover zullen we later nog communiceren", aldus communicatiemanager William Meerschaut.

Foto: Sandro DelaereSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op woensdag 10 januari 2018.
  • LTF

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons