van der Horst

New Race Festival: Met het hele gezin naar Circuit Zolder!

24H Zolder: De startgrid in beeld gebracht
Belgian Race Invest, de organisator achter het succesvolle Special Open Trophy kampioenschap, organiseert volgende week haar eerste A-weekend meeting. Locatie van dienst is Circuit Zolder en de organisatoren gaan er prat op dat het evenement een belevenis voor de ganse familie wordt. Toegang voor kinderen tot twaalf jaar is gratis, dus de weg ligt volledig open voor een onvergetelijk weekendje weg tussen de racewagens.
  • De Swert Opticiens
Dries Heyman - Danny Dubois
Dries Heyman - Danny Dubois
"Vier jaar hebben we met onze organisatie gewerkt om door de bevoegde instanties benoemd te worden tot organisator, iets waar we negen maand geleden ook in gelukt zijn. Negen jaar droomde ik er van om ooit eens een 100% A-weekend op Circuit Zolder te mogen organiseren en negen maanden geleden kregen we van Circuit Zolder groen licht om eigenaar te worden van het New Race Festival. Gedurende die negen maanden hebben we onszelf tot het uiterste gedreven en onze budgetten tot de laatste euro geïnvesteerd om alles piekfijn geregeld te kunnen krijgen", aldus een gelukkige BRI-frontman Dries Heyman.

24H Zolder: De finish en de podia
"Met het New Race Festival willen we een eerste stap zetten om autosport terug op de kaart te zetten", geeft Heyman aan. "Eén van de speerpunten van onze strategie is een nieuwe webshop waarlangs mensen eenvoudig tickets kunnen bestellen. Ik nodig dus iedereen graag uit om hun favoriete rijders te komen aanmoedigen of om gewoon een dagje of weekendje van iets nieuws te proeven. Voor ons als organisator is er enorm veel aandacht naar de fans gegaan en we willen dat iedereen zich thuis kan voelen op Circuit Zolder. Er is zeer veel tijd gekropen in de voorbereidingen voor het New Race Festival 2013, maar ik denk dat we op dit ogenblik trots mogen zijn op wat we in een zeer korte tijdspanne hebben klaargestoomd. Alle info en timings zijn ook terug te vinden op onze website www.specialopentrophy.com."

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op donderdag 18 april 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons