van der Horst

New Race Festival: 500 Endurance Series: Maxime Soulet en Pierre-Yves Corthals aan de start

De eerste manche van de 500 Endurance Series wordt zondag in het kader van het New Race Festival in Zolder verreden en krijgt meteen een duo kleppers over de vloer. Eén van de Abarth 500 Assetto Corse zal immers worden bestuurd door Maxime Soulet en Pierre-Yves Corthals!
Bij de lancering van de 500 Endurance Series wordt een Abarth 500 Assetto Corse toevertrouwd aan twee getalenteerde sprinters. Pierre-Yves Corthals had vorig jaar tijdens de meeting op de Nürburgring al de gelegenheid om het kleine Italiaanse bommetje te besturen, en mag het nu ook proberen op het Limburgse circuit. De ex-WTCC-rijder krijgt voor de gelegenheid Maxime Soulet als teammaat, die achter het stuur van de Abarth zal kruipen net nadat hij de openingsmanche van het BRCC zal hebben gereden aan het stuur van een… Corvette V8!

Herinneren we er nog even aan dat de start van de BGDC-race (180’), waarin de 500 Endurance Series is opgenomen, wordt gegeven om 15u20.

Neri Automotive press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op vrijdag 25 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons