van der Horst

New Race Festival: Geen contact tussen de Porsche #44 en de BMW #90

Belgian Gentlemen Drivers Club
Belgian Gentlemen Drivers Club
De tweede race van de Belgian Gentlemen Driver’s Club (BGDC) heeft de verwachtingen ingelost. Op Circuit Zolder waren er ook behoorlijk wat incidenten en de lijst van opgaves was langer dan normaal.
  • Hamofa Performance
In de Klasse E van de Division 1, eindigde de strijd op een minder fraaie manier voor de heel mooie Porsche Boxster #44 van Léonard Licops en Pierre-Yves Paque, die in de laatste ronde hard de muur in ging. ‘Léo’ Licops haalde na de race zwaar uit naar de rijder van de BMW 325i #90, Kenny Boeykens.
 
Na analyse van de video van de veiligheid, is er echter geen contact tussen de Porsche en de BMW, een crash waarbij de Boxster dus de muur in ging en diende op te geven. De BMW heeft ook geen beschadidiging op de wagen. De beide wagens reden achter elkaar, heel dicht ook, maar raakten elkaar niet op het ogenblik van het incident.
 
We hopen dat de Porsche Boxster #44 na zijn spectaculaire race weer opgebouwd kan worden en dat de auto snel weer van de partij zal zijn in de Belgian Gentlemen Driver’s Club 2014, waar de bolide zijn plaats heeft, volledig conform de geest van het kampioenschap.

BGDC press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op dinsdag 29 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons