van der Horst

New Race Festival: Ook BMW M3 met Sluys en Vanbellingen tekent present

Vanbellingen-Sluys - BMW Silhouette
Vanbellingen-Sluys - BMW Silhouette
Ook Steve Vanbellingen en Ward Sluys zullen komend weekend aan het werk te zien zijn tijdens het New Race Festival. Voor de terugkeer naar zijn nationale kampioenschap doet Mister Stand 21 Vanbellingen nog steeds een beroep op de vertrouwde BMW M3 Silhouette waarmee hij al sinds jaar en dag in actie komt. Dat Ward Sluys hem zal flankeren tijdens de openingsmanche van het BRCC in Zolder, hoeft niet te verbazen aangezien beide heren al langer het mooie weer maken in de SuperCar Challenge, waar ze vorig jaar nog kampioen werden in de GT-klasse.
BMW M3 Silhouette, die later dit seizoen overigens het bodywork van de nieuwe M4 zal meekrijgen, komt dit weekend uit in de Endurance Cup, waar de wagen het niet onder markt zal hebben tegen een armada van Ferrari’s, Porsches, een Mosler en de Hamofa BMW.

Foto: Supercar Challenge



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belgian Racing Car Championship op woensdag 23 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons