van der Horst

New Race Festival: voorbeschouwing van Denis Dupont en Sam Dejonghe

RACB National Team - Seat León TCR
RACB National Team - Seat León TCR
Na de Nederlandse uitstap van twee weken geleden houdt de TCR Benelux dit weekend halt in Zolder. Sam Dejonghe en Denis Dupont willen er met hun SEAT Leon in de kleuren van het RACB National Team stevig scoren.
  • St. Paul
Aangezien de TCR Benelux dit jaar uit zes meetings bestaat zijn we dit weekend halverwege. De meeting in Zolder, in het kader van het New Race Festival Blancpain GT Series, wordt belangrijk voor de tandem Dejonghe-Dupont.
“We houden uitstekende herinneringen over aan de Limburgse meeting van vorig jaar”, herinnert Sam Dejonghe zich. “We stonden er drie keer op het podium, met een derde plaats in de Long Race en een tweede en derde stek in Sprint.”
 
Sinds Zandvoort, twee weken geleden, heeft het team van WRT, dat zich over de zwart-geel-rode SEAT Leon ontfermt, heel wat werk verricht.
“Onze wagen werd na het Nederlandse weekend helemaal gedemonteerd en gereviseerd”, benadrukt Denis. “Afgelopen woensdag kon ik tijdens een testsessie in Francorchamps achter het stuur van onze SEAT kruipen. Sam en ik zijn ons terdege bewust van de drukke agenda van het team, en willen de mensen van WRT die dit huzarenstukje hebben bewerkstelligd dan ook van harte bedanken.”
“Reden te meer om ons op het Limburgse circuit van onze beste kant te laten zien”, vervolgt Sam. “In Zolder willen we zwaar scoren.”

RACB National Team Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op donderdag 1 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons