van der Horst

New Race Festival: Comtoyou Racing met Frédéric Vervisch en Stefano Comini

Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
Comtoyou Racing heeft naast de TCR International Series nu ook zijn zinnen gezet op de TCR Benelux serie. Vanaf de volgende manche, die plaatsvindt in het kader van het New Race Festival Blancpain GT Series te Circuit Zolder, brengt het team een Audi RS3 LMS aan de start voor het Zwitsers-Belgisch duo Stefano Comini/Frédéric Vervisch; dat bevestigde Frédéric Vervisch zondag aan Autosport.be op de Nürburgring.
Comini won de eerste twee sprintwedstrijden tijdens de TCR Benelux Trophy op het Circuit Spa-Francorchamps, terwijl zijn toenmalige teammaat Sheldon Van der Linde ook de sprintrace 4 op zijn naam schreef. Comini maakt dus nog kans op de titel temeer daar leider Guillaume Mondron voor de vierde manche verstek dient te geven. Voor de resterende manches krijgt de Zwitser dus onze landgenoot Vervisch naast zich.

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
"De beslissing viel pas dit weekend", vertelde Angélique Detavernier (de manager van Vervisch) aan Autosport.be. "Op zaterdag waren we nog in volle onderhandelingen, maar de kogel is nu dus door de kerk. Frédéric was volgende week sowieso reeds in Zolder voor zijn deelname aan het Belcar Endurance Championship. Gezien zijn eerder positief debuut met een TCR-wagen bij Comtoyou Racing in de TCR International Series, is het leuk dat Frédéric de kans wordt geboden een vervolg te breien."

Foto: Niels Vaeck & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Benelux op maandag 29 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons