van der Horst

New Race Festival: Longin met debuterende Battryn - Euroracing met drie wagens

Euroracing - Radical SR3 RS
Euroracing - Radical SR3 RS
Nadat hij de seizoensopener betwistte op de Wolf GB08 van PK Carsport, zal Stienes Longin ook bij de tweede wedstrijd van het Belcar Endurance Championship aan de start verschijnen. De regerende Europese NASCAR-kampioen start er op een Radical SR3-RS van Euroracing, samen met Marnik Battryn die debuteert. Euroracing zal trouwens van de partij zijn met drie wagens, nadat het verstek moest geven voor de eerste manche te Spa.
  • Skylimit Events
Maxim Pampel / Christophe Pampel / Alexander Pampel - Wolf GB08
Maxim Pampel / Christophe Pampel / Alexander Pampel - Wolf GB08
Marnik Battryn is een nobele onbekende op circuit; de Mechelaar legde zich tot dusver toe op karting. Battryn krijgt de ondertussen ervaren Stienes Longin naast zich op een Radical SR3-RS van Euroracing, de bolide waarmee het Antwerpse team afgelopen jaar nog deelnam aan de 24 Hours of Zolder. Eindelijk zien we ook het debuut van de Wolf GB08 van Euroracing, een wagen die de sporen krijgt door Maxim Pampel en Pierre-Yves Rosoux, terwijl vader Christophe en broer Alexander aan de start verschijnen in de vertrouwde BMW M3 E46.

Foto's: Marnik Mouchaers & Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 29 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons