van der Horst

New Race Festival: Stoffel Vandoorne op bezoek bij Circuit Zolder

Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne
Tussen twee Grote Prijzen in bracht Stoffel Vandoorne zaterdag een bezoek aan Circuit Zolder alwaar de Blancpain GT Series Sprint Cup, het Belcar Endurance Championship en de TCR Benelux te gast waren. Vandoorne bracht heel wat tijd door bij het RACB National Team, alhoewel hij zelf geen deel meer uitmaakt van het RACB National Team, houdt onze Formule 1-piloot nauw contact met de rijders die de nationale kleuren verdedigen. Natuurlijk bracht hij als McLaren-Honda piloot ook een bezoek aan het Boutsen Ginion Racing Honda team dat in de TCR serie een Civic inzet voor Benjamin Lessennes en Tom Coronel.
Sam Dejonghe & Stoffel Vandoorne
Sam Dejonghe & Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne was verschillende jaren zelf lid van het RACB National Team, maar nu hij dit jaar eindelijk de Formule 1 bereikt heeft was de rol van de RACB als promotor van jong talent uitgespeeld. Vandoorne onderhoudt zelf nauw contact met het RACB National Team en volgt de resultaten van de actuele rijders met aandacht. Zo kwam hij in Zolder supporteren voor Sam Dejonghe en Denis Dupont die de RACB kleuren verdedigen in de TCR Benelux-serie. Voor de start van de TCR long race zocht Stoffel de rijders op op de grid.

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Benelux op zaterdag 3 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons