van der Horst

New York: Sébastien Buemi snelste in vrije training twee

Sébastien Buemi - Nissan e.dams
Sébastien Buemi - Nissan e.dams
Nadat de eerste training voor de Formule E in New York ingekort werd, waren er geen problemen bij de tweede sessie. Daar kwam Sébastien Buemi (Nissan e.dams) als snelste uit de bus, voor Maximilian Günther (BMW) en Pascal Wehrlein (Porsche). Stoffel Vandoorne (Mercedes) zat net zoals in de eerste sessie in de top tien.
  • LTF
Geen onderbrekingen deze keer, al was het voor Sam Bird (Jaguar) wel een geval van lijdzaam toekijken van uit de box. De Brit zal namelijk straks starten met een nieuw chassis, al is het de vraag of dit vanaf de kwalificaties of vanaf de race zal zijn. Terwijl zette Buemi al snel zijn beste ronde neer, een tijd waar ook niemand meer aankon. Dit kan wel eens een goed voorteken zijn voor de Zwitser, gezien hij straks pas in de laatste groep zal mogen starten en misschien dus ook kan doorstoten naar de Superpole. Of dat lukt zullen we zien vanaf 19:30 uur.

Foto: Nissan e.dams



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op zaterdag 10 juli 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New York 1.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons