van der Horst

New York: Stoffel Vandoorne: "Een mooie beloning na een vermoeiend seizoen"

Stoffel Vandoorne en Gary Paffett
Stoffel Vandoorne en Gary Paffett
De laatste race van het seizoen in New York was ook het moment voor HWA Racelab om voor een laatste keer te schitteren in de Formule E. Zij geven nu de scepter door aan het Mercedes-Benz EQ Formula E Team. Na een lang en zwaar seizoen schonken Stoffel Vandoorne en Gary Paffett HWA toch een mooi einde. Ze besloten beide in de punten en mogen nu genieten van een welverdiende vakantie.
Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
Stoffel Vandoorne kende een seizoen met up's, maar voornamelijk veel down's. De Rumbekenaar kan op het einde van het seizoen echter een mooie staat van dienst voor leggen: een pole, een podiumplaats en vijf keer aanwezig in de Superpole. Dat zowel hij als Paffett in de punten eindigden, vond hij een mooie afsluiter: "Het is leuk dat we allebei in de punten konden eindigen en dit is een mooie beloning na een vermoeiend seizoen. We zijn met dit project vanaf nul gestart en ik moet het hele team feliciteren voor de snelle vooruitgang die we dit seizoen boekten. Het was zwaar met momenten, maar het waren allemaal voorbereidingen met het oog op de toekomst en dat is het belangrijkste."

Nu HWA afzwaait - met de passende hashtag #HWAstalavista - is het afwachten wie Mercedes zal aanstellen om hun beiden wagens te bemannen. De laatste weken klinkt de naam van Vandoorne echter steeds luider...

Foto's: Formula ESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op maandag 15 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New York 2.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons