van der Horst

Newsflash: 24H Zolder: Laatste geplande pitstop voor Wolf #45

Avelon Formula - Wolf GB08
Avelon Formula - Wolf GB08
Met nog minder dan 2 en een half uur op de klokken zoekt de Wolf GB08 van Beliën/Kumpen/Longin/Bellarosa de pitlane op voor wat de laatste reguliere stop van de bolide in deze 24 Hours of Zolder moet zijn. Bert Longin brengt het potente prototype tot aan de box, waar de meccano's slicks monteren en de Wolf zijn weg verderzet met Bellarosa aan het stuur. Als het niet meer regent, hoeft de Wolf normaliter niet meer de pitlane op te zoeken...
  • Dreamdrive

Update 14:45

Dylan Derdaele - Patric Derdaele
Dylan Derdaele - Patric Derdaele
Ook Belgium Racing verwacht de Porsche #99 voor de box, normaal gezien wel niet voor de laatste maal deze etmaalrace. De voorsprong van de Limburgse Porschisten op de Italianen van Avelon Formula bedraagt één ronde. Dylan Derdaele neemt over van Kenneth Heyer in een poging alles uit de Porsche te persen en vertrekt met gierende banden van voor de Belgium Racing box.


Foto's: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op zondag 31 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons