van der Horst

Newsflash: 24H Zolder: Zware crash voor PG Motorsport

PG Motorsport - Porsche 997 Cup
PG Motorsport - Porsche 997 Cup
Net voor klokslag 23H knalt de PG Motorsport Porsche 997 Cup loeihard de muur in aan de linkerkant van de piste bij het aanremmen van de Eerste Linkse. De wagen neemt de ganse vangrail weg, naar alle waarschijnlijkheid kijken we aan tegen een zeer lange neutralisatie.
  • St. Paul

Update 23:10

Vangrail na impact
Vangrail na impact
Ook de JR Motorsport BMW was bij het incident betrokken, deze werd op de takelwagen al opnieuw binnengebracht, het team duwde de gehavende auto de box in, maar visueel lijkt de schade mee te vallen. Het blijft evenwel afwachten op nieuws van de Nederlandse equipe.

Update 23:15

PG Motorsport - Porsche 997 Cup
PG Motorsport - Porsche 997 Cup
De wagen is ondertussen afgezet door de takelwagen aan de box van PG Motorsport en het lijkt erop dat de race herstart zal worden zonder dat de vangrail hersteld zal worden. Achter de vangrail staat namelijk een andere vangrail, dus waarschijnlijk zal de veiligheid van het circuit gewaarborgd kunnen blijven. Naar alle waarschijnlijkheid is de PG Motorsport Porsche 997 Cup beginnen spinnen op olie van de JR Motorsport BMW #63.

Foto's: Martijn Wouters & Jeffrey Gaens FotografieDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op zaterdag 30 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons