van der Horst

Newsflash: 24H Zolder: Deldiche Racing Norma staat stil in de pits

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Met nog anderhalf uur te gaan bracht Sam Dejonghe de Deldiche Racing Norma M20 FC de pits binnen, de derde maal al in korte tijd. De wagen wordt nog steeds geplaagd door problemen ten gevolge van de crash van deze morgen en na het verwijderen van loszittende onderdelen van het bodywork was het schijnbaar de elektronica die de wagen parten speelde. Na een vlugge herstelling weigerde de wagen te starten waarna deze de pitbox werd ingeduwd. De Norma lag comfortabel op de tweede plek, maar ziet nu dus een podiumpositie in rook opgaan
UPDATE 15:35: Het euvel lijkt hersteld en de Norma heeft de race hervat, maar de wagen verloor meer dan 20 ronden op de leider en ligt nu in vijfde stelling op 36 ronden, doch op amper 20 seconden van de Belgium Racing Porsche #2 die momenteel vierde is. De Belgium Racing Porsche #99 rijdt nog steeds aan de leiding.

Foto: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op zondag 21 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons