van der Horst

Nico Verdonck en Rodrigue Gillion zoeken teamgenoot voor 24H Series

Nico Verdonck
Nico Verdonck
Nico Verdonck en Rodrigue Gillion sloegen in 2018 de handen in elkaar met het oog op het perfectioneren van de rijderscapaciteiten van laatstgenoemde. Die samenwerking brengt het duo dit jaar jaar naar de 24H Series en de Aston Martin Vantage GT4 van ProSport, al zoeken ze nog een teamgenoot voor enkele van de races op de kalender.
  • Circuit Zolder
"Samen met Rodrigue heb ik een plan opgemaakt in functie van zijn ambitie, zijn capaciteiten en zijn budget," verduidelijkt Nico Verdonck. "We hebben daarin twee belangrijke luiken gepland in 2019, met een tiental races op het programma. Nadat we de 24U van Dubaï reden, zullen we deelnemen aan vijf manches van de VW Fun Cup met team DRM Motorsport en aan vijf wedstrijden van de 24U Series van Creventic met een Aston Martin Vantage GT4 van team PROsport Performance, een formatie waarmee ik al vaak heb samengewerkt in het verleden. Het is een team dat ik goed ken en dat heel professioneel werkt."

"Voor de wedstrijden in Brno, Portimão en COTA zoeken we nog een teamgenoot om ons te vervoegen", vervolledigt Verdonck. "Wie interesse heeft, kan me contacteren via communication@nicoverdonck.be."

Foto: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in 24H Series op vrijdag 5 april 2019.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons