van der Horst

Nico Verdonck vervolledigt topbezetting bij HTP Motorsport

HTP Motorsport - Mercedes SLS AMG GT3
HTP Motorsport - Mercedes SLS AMG GT3
Nico Verdonck zal ook dit seizoen aan het werk te zien zijn in de Blancpain Endurance Series. Met de steun van ALD Automotive trekt de 28-jarige Brusselaar richting HTP Motorsport, dat vorig jaar hoge ogen wist te gooien met de overwinning in de 24 uren van Spa en de titel bij de rijders voor Maximilian Buhk. Het is met laatstgenoemde dat Verdonck dit seizoen een aanval zal doen op de titel met de Mercedes SLS AMG GT3 #85, waarbij hij het onder meer zal moeten opnemen tegen de WRT Audi’s en fabrieks Bentley’s. Vorig jaar werkte Verdonck nog vier van de vijf BES-wedstrijden af op een McLaren van Gulf Racing.
  • St. Paul
95199b192835f7bb18a2491933d2e141e4474ba9.jpg
Het trio op de Mercedes #85 wordt vervolledigd door voormalig LMP1-rijder Harold Primat, die overkomt van Audi en Phoenix Racing. De bolide met startnummer #84 van de equipe van Norbert Brückner wordt de sporen gegeven door Noorderbuur Stef Dusseldorp, Sergei Afanasiev en jong talent Lucas Wolf.

 
Nico Verdonck
Nico Verdonck
“Ik ben opgetogen om opnieuw te kunnen werken met mijn trouwe partner ALD Automotive, waarmee ik in het verleden grote successen behaalde. Ik ben ook zeer blij te kunnen rijden met een Mercedes SLS voor HTP Motorsport - één van de beste en meest succesvolle GT wagens en endurance teams van de afgelopen drie jaar. Ik kijk alvast uit naar een fantastisch seizoen in de Blancpain Endurance Series, samen met HTP en ALD”, aldus Verdonck.

Foto's: Vincent Wouters, HTP & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op dinsdag 8 april 2014.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons