van der Horst

Niet te missen! Willy Weyens brengt 29ste editie van Rallyworld op de markt

RallyWorld 2014
RallyWorld 2014
Met de uitgave van “Willy Weyens – Rallyworld 2014”, zit het jaarboek van Willy Weyens en zijn team van Belgische en buitenlandse journalisten reeds aan zijn 29ste editie. En net zoals in de voorgaande publicaties, bevat ook dit boek weer een compleet overzicht - in woord en beeld - van het Belgische en het internationale rallyseizoen.
Het WRC is een drietalig Nederlands-Frans-Engels werkstuk, de andere items verschijnen in Nederlands-Frans. De technische fiches van de WK wedstrijden en de nationale rally’s vervolledigen het geheel.

Ogier: VW Polo R-WRC
Ogier: VW Polo R-WRC
Deze 29ste editie van Rallyworld, opent met het WRC waarin Sébastien Ogier en het VW Motorsport Team het tijdperk van Sébastien Loeb met een dubbele titel afsloten en “onze” Thierry Neuville vicewereldkampioen werd! Na het hoofdstuk over het vernieuwde ERC is er de story van de vijfde editie “Zuid-Amerikaanse Dakar”, met pakkende beelden van op de flanken van de Andes of de duinen van de Chileense woestijn. Uiteraard krijgen ook de eerste Belgische titel van Freddy Loix en het nationale Historic kampioenschap de volle aandacht.

Aan het succesrijke formaat waarin dit boek zeven jaar geleden werd gegoten, werd niet geraakt, zodat deze “Willy Weyens – Rallyworld 2014” ook nu weer 264 kleurrijke pagina’s en ruim 600 spectaculaire foto’s telt.

Auteur Willy Weyens coverde in de voorbije decennia niet minder dan 380 WK rally’s en 28 Dakars, waarbij hij meer dan 64 landen bezocht. Een garantie voor een onmiskenbaar kwalitatief naslagwerk

Verkoopsgegevens

a) Via de krantenwinkels, Imapress, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
b) Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens 3 Wetsdreef 3560 Lummen, Tel: 013/532821 - Mail: rallyw@scarlet.be- www.willyweyens.com - facebook./Rallyworld.Weyens
c) Prijs: 32 euro, verzendingskosten inbegrepen

Foto's: Willy Weyens



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Varia op maandag 9 december 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons