van der Horst

Nieuw partnership verstevigt de positie van Skylimit Events

Skylimit Events
Skylimit Events
In 2000 organiseerde Andy Jaenen zijn eerste trackday. Niemand had toen kunnen voorspellen dat zijn firma Skylimit Events zou uitgroeien tot 1 van de marktleiders in deze sector. Naast ruim 60 eigen autosport evenementen is skylimit Events ook de drijvende kracht achter de Belcar Skylimit Sprint Cup en de Nürburgring Drift Cup.
Maxime Martin, Tom Van Rompuy en Ugo de Wilde
Maxime Martin, Tom Van Rompuy en Ugo de Wilde
In het voorjaar was er contact tussen Tom Van Rompuy, in het kader van zijn eerste deelname aan de 24 uren van Le Mans, en Andy Jaenen die als spotter meerdere piloten naar het podium van deze legendarische race kon begeleiden. Zo kreeg Youry Schollen, de rechterhand van Tom Van Rompuy en de organisator binnen VR Racing, een opleiding als spotter. Hij kon Tom begeleiden naar een derde plaats in de LMP2 AM klasse. Andy die aan het werk was voor Ben Keating behaalde de GTE overwinning binnen met de Corvette.

Deze gebeurtenissen bracht beide partijen dichter bij elkaar. Tom Van Rompuy, bij wie het organiseren in het bloed zit, maakte duidelijk dat hij veel interesse had in de door Skylimit Events georganiseerde evenementen en voor ze het wisten werd er gebrainstormd over de toekomst. 

Een half jaar van ideeën uitwisselen en plannen werd op 15 december 2023 besloten om de krachten te bundelen in de toekomst.

Skylimit Drift
Skylimit Drift
De dagelijkse leiding blijft in handen van Andy Jaenen terwijl de leswagens voor drift en circuit het werkgebied van Jo Lammens blijven. Youry Schollen zal Andy assisteren in de logistiek en in het runnen van de evenementen en de ervaring van Tom Van Rompuy wordt heel nuttig voor de coaching van onze klanten en het uitwerken van nieuwe mogelijkheden voor Skylimit Events. 

De ambitie is groot en de kans dat de naam van Skylimit Events op meer niveaus in de autosport zal gezien worden is zeker aanwezig. Meer dan ooit zal de tekst in ons logo kracht bijgezet worden door dit nieuw partnership.

Persbericht Skylimit Events



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Sprint op maandag 18 december 2023.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons