van der Horst

Nieuw RX+-uitzendplatform: Schitterend initiatief naar het hart van de actie

Start finale race 2 Zweden
Start finale race 2 Zweden
Het World RX-seizoen 2021 dat zeer binnenkort van start gaat in Barcelona wil de fans live of uitgesteld laten meegenieten van het spektakel en heeft daarnaast ook een groot arsenaal aan video’s in de archieven zitten. Alle kwalificaties, halve finales en finales van alle wedstrijden en alle reeksen (WK RX1, RX2e, RX3, Euro RX1 en CrossCar) zullen zo te volgen zijn langs de omloop en ook via on board beelden.
Enzo Ide: Audi S1 Supercar
Enzo Ide: Audi S1 Supercar
Bovendien wil de promotor de gepassioneerde en trouwe fans belonen met een speciaal introductieaanbod voor RX+. De Full Season Pass is momenteel te koop voor de speciale introductieprijs van € 29,99, wat neerkomt op een korting van 40% op de normale prijs van € 49,99 en biedt toegand tot het platform tot het einde van het jaar. De Event Pass voor World RX of Catalunya op 23/24 juli is momenteel beschikbaar voor € 4,79 (met promotiecode RXPLUS40). Ook hier opnieuw een besparing van 40% op de normale prijs van € 7 ,99.

Ga voor meer informatie of om u aan te melden naar www.fiaworldrallycross.com
Een link om RX+ videoteaserinhoud te downloaden is hier te vinden: https://bit.ly/3yu58B0

Foto: Paulo Maria / Johnny Loix
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in FIA World Rallycross Championship op donderdag 15 juli 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spain.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons