van der Horst

Nieuws van het Kronos front

Kronos Events
Kronos Events
Het was tijdens de avond van de Kronos Awards dat er een punt werd gezet achter het tweede seizoen van het BRCC en de BE Trophy en de verschillende kampioenen in de bloemetjes werden gezet.
De spits werd natuurlijk afgebeten door Anthony Kumpen, Bert Longin en Maarten Makelberge, de kampioenen in BRCC Endurance en de broers Edouard en Guillaume Mondron, die de titel pakten in de BRCC Sprints.

Armand Fumal, Eric Gressens en Philippe Crosset werden gevierd als kampioenen in de BE Trophy. Tijdens deze prijsuitreiking kon niemand eraan ontkomen om even te denken aan Michel Simul, hun onfortuinlijke teammaat die spijtig genoeg fysiek afwezig was in Luik.


Een test in de Audi R8 LMS-WRT voor de kampioenen van de VW Fun Cup 2014!

Kronos Events maakte van de feestavond van de Awards gebruik om bekend te maken dat de kampioenen in de VW Fun Cup 2014 een test aangeboden krijgen in de Audi R8 van het WRT! Bovendien biedt Kronos Events de winnende ploeg een gratis inschrijving aan voor het seizoen BRCC in 2015!


Christophe Pampel deelt de Euroracing BMW M3 met Pierre-Yves Rosoux

Aanvankelijk leek het erop dat Antwerpenaar Christophe Pampel ging profiteren van de regel dat het voortaan toegelaten is om een auto alléén te besturen in de races van 180’ of 2 x 90’ van het BRCC Endurance. Maar tijdens de Awards van Kronos Events kwam het geheel onverwacht tot een akkoord met Pierre-Yves Rosoux als teammaat in de BMW nr.12.
“Ik wou solo gaan, omdat ik niemand vond die mijn auto wou delen,” klonk het nog op de vooravond van de Awards in het Luikse. “Ik ken Pierre-Yves goed, omdat wij in het verleden in dezelfde toerklasse uitkwamen en wij eigenlijk concurrenten waren. Hij droomt er al jaren van om ooit eens te racen met een BMW. Zo zal dus geschieden.”

Daarnaast zal het European Racing opnieuw uitpakken met de VW Fun Cup nr. 32, waarmee zal deelgenomen worden aan de 25 Hours en de 12 Uren van Mettet.


Thems Racing tekent voor de 1ste inschrijving voor BRCC Endurance Cup

Het BRCC 2014 staat in de startblokken en de eerste inschrijving is nu ook een realiteit: het Thems Racing bevestigde als eerste de deelname van een Ferrari 458 Challenge van het duo Nicolas Van Dierendonck-Olivier Van Oost in de BRCC Endurance Cup. Van Dierendonck-Van Oost debuteerden vorig jaar tijdens de proloog van de Total 24 Hours Spa in de BRCC Endurance.

 
… En de eerste inschrijving in de VW Fun Cup komt van Car Pass Live Racing Experience by DRT

Ook voor de VW Fun Cup, versie 2014, komt er beweging in de troepen.  De ploeg van Alain Vercammen uit het Antwerpse ’s Gravenwezel bevestigde via het Delahaye Racing de inschrijving van de Car Pass/Live Racing Experience  nr.365 voor het komende seizoen van de VW Fun Cup. Car Pass LRE won in het tweede seizoen van de Be Trophy het klassement in de Twin Evo 2.



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 5 februari 2014.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons