van der Horst

Nieuwste album van Michel Vaillant 'Rebellion' ligt in de rekken

Philippe Graton
Philippe Graton
De albums van Michel Vaillant waren voor velen in hun jeugd de eerste kennismaking met de autosportwereld. We kunnen dan ook alleen maar toejuichen dat de door Jean Graton bedachte stripreeks nog steeds wordt verdergezet, zij het nu door zijn zoon Philippe. Bij de afgelopen editie van de 24 Heures du Mans was Philippe Graton alvast druk in de weer om het nieuwste album 'Rebellion' te signeren voor de fans. De Franstalige versie weliswaar, al is er nu goed nieuws voor wie op zoek is naar de Nederlandstalige uitgave.
  • Hamofa Performance
Rebellion
Rebellion
Deze ligt namelijk sinds deze week in de rekken en daarin keert Michel Vaillant nog eens terug naar zijn oude liefde, de 24 Uren van Le Mans. Daarnaast zijn er ook de problemen binnen het familiebedrijf Vaillante, dat ontmanteld werd door Ethan Dasz. Vader Henri Vaillant wil dan ook wraak nemen op laatstgenoemde, die hij ziet als de moordenaar van zijn zoon Jean-Pierre, de man die aan het hoofd stond van het innovatieve Franse automerk. Aan spanning en intriges geen gebrek dus in het nieuwste album uit de reeks.

Autosport.be kan in samenwerking met de uitgeverij van de Nederlandstalige editie een vijftal exemplaren van het stripverhaal weggeven. Hou volgende week Autosport.be in't oog voor de verdere details omtrent de wedstrijd.

Foto: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Varia op woensdag 6 september 2017.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons