van der Horst

NLS 4: Zege voor Catsburg en Dusseldorp (ROWE BMW) - Maxime Martin met Porsche!

ROWE Racing - BMW M6 GT3
ROWE Racing - BMW M6 GT3
Nicky Catsburg en Stef Dusseldorp hebben de vierde Nürburgring Langstrecken Serie-wedstrijd op hun naam geschreven. ROWE Racing gaf het Nederlandse duo een alternatieve strategie waardoor de BMW M6 GT3 met startnummer #99 pas in het laatste uur van de wedstrijd aan de leiding kwam te liggen. Catsburg kwam over de meet met een voorsprong van 22 seconden op de Walkenhorst Motorsport BMW van Mikkel Jensen en David Pittard. Deze BMW wisselde verschillende malen de koppositie met de Haupt Racing Team Mercedes-AMG GT3 Evo van Patrick Assenheimer en Dominik Baumann die uiteindelijk derde werd. Ook de KCMG Porsche van Dennis Olsen, Romain Dumas en Alexandre Imperatori voerde in de openingsfase even het veld aan alvorens als vierde te finishen.
Beste Belg was Frédéric Vervisch op de vijfde plek met een Audi R8 LMS GT3 Evo (Audi Sport Team), die hij deelde met Markus Winkelhock en Mattia Drudi. Aston Martin fabrieksrijder Maxime Martin maakte een onverwacht gastoptreden op een Porsche 911 GT3 R van Frikadelli Racing Team. Onze landgenoot viel in voor teameigenaar Klaus Abbelen en werd samen met Jeroen Bleekemolen achtste algemeen.

--- UITSLAG NLS 4 ---

Foto: ROWESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Nürburgring Langstrecken Serie op zaterdag 1 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting NLS 4.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons