van der Horst

Noa Neal schrijft officiële theme song 24 Hours of Zolder

Noa Neal
Noa Neal
Circuit Zolder davert op 29 augustus onder het stevig geluid van motoren. Met een volledig uitverkochte startgrid gaat de 37ste editie loeihard van start. Noa Neal schreef voor de 24 Hours de catchy song ‘Poison in Paradise’, oftewel het paradijs voor racepiloten.
De start van de 24 Hours of Zolder - op zaterdag 29 augustus om 16.00 u. stipt - wordt dit jaar ingezet door Noa Neal. Ze schreef hiervoor speciaal een uplifting theme song die tijdens de 24 Hours of Zolder zal worden voorgesteld. De song werd geschreven in de UK en geproduceerd in de VS.
 
Noa: “Samen met Circuit Zolder en mijn internationaal team hebben we gekozen om rond die ultieme adrenaline kick te werken’ De aantrekking van het circuit en tegenstrijdig het risico dat daarbij komt kijken.  Het is een song geworden met een stevige opvallende sound met een tekst waarin elke race piloot of circuit fan zich wel in kan herkennen.”
De beats van Noa’s nieuwste single zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat de mannenharten wat sneller zullen slaan en de temperatuur in de paddock nog wat extra zal stijgen.
 
Poison in Paradise zal die dag ook worden voorgesteld aan het grote publiek en dit op een wel erg spectaculaire manier. Hoe? Dat houden we nog even geheim tot aanstaande zaterdag maar het belooft alvast adembenemend te worden met onder meer een surprise guest.
 
Thierry Deflandre, algemeen directeur Circuit Zolder springt enthousiast bij: “Onze Limburgse omloop heeft weer de wind in de zeilen en dit weekend komt dat nog maar eens tot uiting met een schitterende 24 Hours themesong."
 
Daarbovenop zal de setting van de 24 Hours of Zolder voor de allereerste keer gebruikt worden als decor voor de bijpassende videoclip. Zei er iemand ‘paradise’?

Het belooft alvast een impressionante start van de '24 Hours of Zolder powered by Autoscout 24 en Joseph Kaspar Swiss Made Watches' te worden.

Foto: Circuit Zolder

 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Persberichten op woensdag 26 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons