van der Horst

Nogaro: MRS GT kleurt Belgisch

Craig Dolby & Sean Walkinshaw
Craig Dolby & Sean Walkinshaw
De Brit Craig Dolby, die in 2006 nog kampioen werd in de Belgische Formule Renault 1.6 en in 2008 succesvol de kleuren van RSC Anderlecht verdedigde in de Superleague Formula, deelt dit seizoen de #73 MRS GT Racing Nissan GT-R Nismo GT3 met de in Brussel geboren Sean Walkinshaw, zoon van legende Tom Walkinshaw. De moeder van Sean is afkomstig uit Brussel, de Belgische driekleur siert dan ook de bovenkant van Sean's helm, terwijl we de Union Jack op de zijkant terugvinden.
MRS GT Racing - Nissan GT-R Nismo GT3
MRS GT Racing - Nissan GT-R Nismo GT3
Het duo met Belgische connecties sloot op zaterdag de eerste vrije training af op een verdienstelijke zevende plaats, tijdens de tweede sessie focusten beide zich op de race en eindigden ze als veertiende. Dolby was vorig jaar nog de officiële test- en fabrieksrijder bij JRM, de Britse constructeur van de Nissan, en heeft de wagen in zijn nieuwste configuratie mee helpen ontwikkelen.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zaterdag 4 april 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Coupes de Pâques.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons