van der Horst

Nogaro F4: Pole voor Ugo de Wilde – tweede tijd voor Ulysse De Pauw

Ugo de Wilde
Ugo de Wilde
Ugo de Wilde die aan zijn tweede jaar in het Franse formule 4 kampioenschap begint, reed tijdens de kwalificaties voor de openingsmanche te Nogaro de snelste tijd, wat hem de pole oplevert voor de derde race die maandag plaats vindt. RACB rijder Ulysse De Pauw maakte een uitstekende indruk voor zijn debuut in de serie, hij reed de tweede tijd. We krijgen dus zondag een volledige Belgische eerste startrij!
Ulysse De Pauw
Ulysse De Pauw
De startgrid voor race 3 op maandag werd bepaald door de snelste chrono en daar werd Ugo de Wilde derde na de Fransen Adam Eteki en Théo Pourchaire. De Pauw start die race van op de vierde positie. Voor onze andere landgenoten werd het een leerproces, Baptiste Mulin reed de zeventiende chrono de gebroeders Muth plaatsen zich als elfde en dertiende met Esteban twee plaatsen voor O’Neil. De startplaatsen van race 2 wordt bepaald door de uitslag van de ervoor verreden race.

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 31 maart 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons