van der Horst

Nogaro F4: Ugo de Wilde eerste leider in het kampioenchap

Podium race 3 Nogaro
Podium race 3 Nogaro
Na de drie eerste races van het seizoen verlaat Ugo de Wilde als leider in het kampioenschap de omloop van Nogaro. Na een zege en een zevende plaats op zondag eindigde de jonge Belg als tweede in de derde race die maandag plaats vond. Met 46 punten heeft de Wilde één punt voorsprong op Adam Eteki die de laatste race won. Ulysse De Pauw eindigde als zesde en bezet in het kampioenschap de zesde plaats met 22 punten.
  • STX Motorhomes
Ugo de Wilde startte als derde en schoof al in de eerste bocht door naar de tweede plaats achter Eteki. De posities zouden vooraan niet meer wijzigen. Ulysse De Pauw ging als vierde van start maar verloor in de race twee plaatsen en finishte als zesde. O’Neil Muth kwam als twaalfde over de meet net voor zijn broer Esteban, de jongste van de Muth familie bezet i het kampioenschap de achtste plaats. Baptiste Moulin werd vijftiende in deze laatste race.

Foto: FFSA Academy
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 2 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons