van der Horst

Nogaro: Lessennes en Lémeret op het podium

Hugo Chevalier/Enzo Joulié - Akkodis ASP Team Mercedes
Hugo Chevalier/Enzo Joulié - Akkodis ASP Team Mercedes
Onze landgenoten Benjamin Lessennes (L'ESPACE BIENVENUE BMW M4) en Stéphane Lémeret (CMR Toyota GR Supra) stonden maandag bij de tweede race voor het Franse GT4 kampioenschap allebei op het algemene podium. Lessennes eindigde na een mooie remonte samen met Ricardo van der Ende als tweede achter de winnende Akkodis ASP Team Mercedes-AMG van Hugo Chevalier en Enzo Joulié. Stéphane Lémeret die het stuur van de CMR Toyota GR Supra deelde met Stéphane Tribaudini werd derde.
De Full Motorsport Audi R8 LMS van Sacha Bottemanne en Lonni Martins reed na de pitstops even aan de leiding maar verloor deze positie aan de Akkodis ASP Team Mercedes-AMG. De Audi kwam nog als tweede over de streep maar werd later gedeclasseerd omdat de rijders een opgelegde drive through niet naleefden. De CSA Racing Audi van Angélique Detavernier en Thomas Nicolle moest in de helft van de race de strijd staken.

Foto: SRO Motorsport Group
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 18 april 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons