van der Horst

Nogaro: Nieuwe podiumplaats in de Silver Cup voor Lorens Lecertua

Lorens Lecertua - Chazel Technologie Course
Lorens Lecertua - Chazel Technologie Course
De tweede race van het Franse FFSA GT4 kampioenschap verliep iets minder voorspoedig voor Lorens Lecertua (Chazel Technologie Course Alpine A110 GT4) dan de eerste wedstrijd in Nogaro. Toch eindigde hij samen met Matéo Herrero op de zevende plaats algemeen, goed voor de derde positie in de Silver Cup. Stéphane Léméret en Stéphane Auriacombe (CMR Alpine A110 GT4) finishten op de derde plaats in de Am klasse.
De race werd gewonnen door de CSA Racing Audi R8 LMS GT4 van Gaël Castelli en Rodolphe Wallgren. De CMR Ginetta G56 GT4 EVO van ordan Roupnel en Loris Cabirou eindigde als tweede enwon de Silver Cup nadat de Racing Spirit Of Léman Aston Martin Vantage GT4 van Victor Weyrich en Mateo Villagomez bedacht werd met 10 seconden straftijd voor overdreven snelheid in de pitlane en terugviel naar de vijfde positie. Het laagste podiumtrapje ging naar de Debard Automobiles By Racetivity BMW M4 GT4 van Simon Gachet en Carla Debard.

Foto:Chazel Technologie Course FB
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 1 april 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons