van der Horst

Nogaro: Podium voor Stéphane Lémeret in race 2

CMR - Alpine A110 GT4
CMR - Alpine A110 GT4
De eerste racedag verliep niet alte gunstig maar onze landgenoten die deelnemen aan de FFSA GT serie, maar in race 2 verging het zowel Stéphane Lémeret als Antoine Potty al veel beter. Lémeret eindigde als derde en tweede in de Silver klasse terwijl Potty als achtste algemeen geklasseerd werd en vijfde in de Silver klasse.
De race werd net als die van de dag ervoor gewonnen door de Mirage Racing Alpine A110 van Rodolphe Wallgren en Gaël Castelli. Romain Leroux en Valentin Hasse-Clot pakten met hun AGS Events Aston Martin Vantage GT4 de tweede plaats en wonnen de Silver klasse voor Stéphane Lémeret/Matéo Herrero (CMR Alpine A110 GT4). Antoine Potty en Erwan Bastard (CMR Toyota GR Supra GT4) werden achtste algemeen.

TC France @Nogaro 2021
TC France @Nogaro 2021
Een nieuwe opgave was er voor Fred Caprasse (JSB Compétition Peugeot 308 RC) in de tweede race voor het Franse TC kampioenschap. Onze landgenoot had te kampen met remproblemen en kon een aanrijding niet vermijden. De race werd gewonnen door Steven Palette (VSF Sport BMW M2 CS Racing), die tevens de leiding neemt in het kampioenschap.

Foto: CMR & Championnat de France FFSA Tourisme
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 5 april 2021.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons