Nogaro: Zege voor Ugo de Wilde in de Alpine Elf Europa Cup

Ugo de Wilde - Herrero Racing
Zondag zag Ugo de Wilde (Herrero Racing) nog de zege aan hem ontglippen in zijn eerste race in de Alpine Elf Europa Cup te Nogaro, maar maandag voor het tweede treffen stond er geen maat op onze landgenoot. Ugo de Wilde vertrok van op de pole, pakte onmiddellijk de leiding van de wedstrijd en reed kordaat naar zijn eerste zege. De Wilde won het junior klassement en nam bovendien de leiding in de puntenstand.
Slechts twee races heeft Ugo de Wilde nodig gehad om zijn eerste zege binnen te halen in de Alpine Elf Europa Cup. Achter onze landgenoot gingen de twee overige podiumplaatsen naar Lilou Wadoux (Autosport GP) en Laurent Hurgon (Autosport GP). Stéphane Auriacombe (Herrero Racing) was de beste bij de Gentlemen drivers.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 5 april 2021.