van der Horst

NRF: Marciello snelste met AKKA ASP Mercedes in FP2

AKKA ASP - Mercedes-AMG GT3
AKKA ASP - Mercedes-AMG GT3
Kersvers AMG-fabrieksrijder Raffaele Marciello heeft de snelste tijd neergezet in de tweede vrije training voor de Blancpain GT Series Sprint Cup openingsmanche op Circuit Zolder. De AKKA ASP Mercedes-AMG GT3 #88 deed 1:29.370 over een ronde, en was daarmee bijna vier tienden van een seconde sneller dan de 1:29.720 van Christopher Mies deze morgen. De Duitser was in de namiddag maar 0.002s sneller met de WRT Audi #1, goed voor de vierde plaats. De zusterwagen #17 van Robin Frijns noteerde de tweede chrono, nadat de wagen eerder vandaag nog schade opliep.
Emil Frey Racing - Lexus RC F GT3
Emil Frey Racing - Lexus RC F GT3
Will Stevens reed de WRT Audi #2 die hij deelt met Dries Vanthoor naar P5 (+0.396s), terwijl Gilles Magnus de zestiende tijd liet optekenen. De Grasser Lamborghini Huracán GT3 #63 eindigde de sessie als zesde. Emil Frey Lexus maakte heel wat progressie in de warme temperaturen, zo ging Albert Costa bijna 1.2sec sneller dan vanmorgen. De sessie verliep zonder noemenswaardige problemen.

--- UITSLAG FP2 (PDF) ---

Foto's: Vincent Wouters & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op vrijdag 6 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons