van der Horst

24H Zolder: Nu reeds 26 inschrijvingen voor editie 2014

24H Zolder: De nacht valt over Zolder
Neen, de 24 Hours of Zolder zijn niet verschoven naar een vroegere datum als je dit leest. De traditionele Limburgse etmaalrace wordt verreden tijdens het laatste weekend van augustus en de teller staat nu reeds op 26 wagens.
  • Prospeed Competition
Belgium Racing - 24H Zolder
Belgium Racing - 24H Zolder
Uiteraard heeft dit veel te maken met de vroegboekkorting en de daaraan verbonden 300 tickets per team. Maar het geeft toch het gevoel dat Circuit Zolder de zaken goed aanpakt en we kunnen evolueren naar een volwaardig kwalitatief en kwantitatief deelnemersveld. Zodoende zijn er reeds een kleine 8000 tickets de deur uit en dat op zeven maanden voor de wedstrijd.

24H Zolder: De start en eerste uren van de race
Normaal gezien was de deadline voor de early birds voorzien op 31 januari, maar deze datum wordt doorgetrokken naar 2 februari naar aanleiding van de Motorshow in Luik. Dus hopelijk mogen we maandag opnieuw in de pen kruipen en vertellen dat het aantal dit weekend nog is aangedikt.


24H Zolder: De start en eerste uren van de race
En het startnummer #1 zal opnieuw de flanken bekleden van de Porsche 997 Cup van het Skylimit Yokohama Race Team, want Jo Lammens kwam opnieuw zijn belofte na om als eerste de factuur te betalen. 



Voorlopige deelnemerslijst 24HoZ
Voorlopige deelnemerslijst 24HoZ


Foto's: Martijn Wouters-Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op vrijdag 31 januari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons