van der Horst

Nürburgring: Lamborghini op pole na erg korte kwalificatie

Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
De mist boven de Nürburgring zorgde er vanmorgen voor dat Q1 en Q2 dienden geannuleerd te worden, gelukkig kon Q3, zij het met enige vertraging, alsnog doorgaan. Luca Stolz toonde zich tijdens de slechts tien minuten durende sessie de beste in de Grasser Racing Team Lamborghini #19 vóór Christopher Mies in de WRT Audi #28 en Alessandro Pier Guidi in de AF Corse Ferrari #50.
  • Dreamdrive
De mist vanmorgen op de Nürburgring verdween maar geleidelijk
De mist vanmorgen op de Nürburgring verdween maar geleidelijk
De eerste paar minuten van Q3 waren een maat voor niets toen er opnieuw een Bentley in de kattenbak van de eerste bocht belandde, ditmaal was het de #8 van Andy Soucek die de Britse wagen deelt met Wolfgang Reip en Maxime Soulet. De enige Belgen die straks nog kans maken op de Endurance-titel reden alsnog daarna de twaalfde tijd. Laurens Vanthoor start in de WRT Audi #1 die hij deelt met broer Dries en Frédéric Vervisch twee plaatsen verder op P14.

--- Kwalificaties BGTSEC Nürburgring 2016 (PDF) ---

Foto's: Arne Simons & Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zondag 18 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons