van der Horst

Nürburgring: Bortolotti/Engelhart (Lambo) domineren eerste race

Toksport - Mercedes-AMG GT3
Toksport - Mercedes-AMG GT3
De Grasser Racing Team Lamborghini Huracán GT3 #63 van Mirko Bortolotti en Christian Engelhart heeft de eerste ADAC GT Masters op de Nürburgring gedomineerd. Engelhart zette de wagen vanmorgen op pole en net als vorige week in Zandvoort stond er geen maat op de Italiaanse GT3 van het Oostenrijkse team. In nog maar hun tweede competitieweekend realiseerden Luca Stolz en Maro Engel meteen de tweede plek met de Mercedes-AMG GT3 van het splinternieuwe Toksport team. Patric Niederhauser en Kelvin van der Linde (Rutronik Audi) bouwen hun voorsprong in het kampioenschap verder uit met de punten van de derde plaats.
De top vijf werd op enige afstand vervolledigd door de Corvette C7 GT3-R van David Jahn en Sven Barth en Land Motorsport Audi van Christopher Mies en Max Hofor. De zusterwagen van Dries Vanthoor en Ricardo Feller kwam als achtste over de meet. Adrien De Leener werd als achtiende geklasseerd met de KÜS TEAM75 Bernhard Porsche 911 GT3-R die hij deelt met Matteo Cairoli.

--- UITSLAG ADAC GT NÜRBURGRING RACE 1 (PDF) ---

Foto: ADACSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zaterdag 17 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring ADAC.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons