van der Horst

Nürburgring: De Doncker zorgt voor Europees debuut nieuwe Mustang GT4 (Update)

Erik de Doncker - Ford Mustang V8 5.2 GT4
Erik de Doncker - Ford Mustang V8 5.2 GT4
Dit weekend vindt op de Nürburgring al de finle plaats van het GT4 European Series. Max Koebolt en Simon Knap (MDM Motorsport BMW M4 GT4) leiden momenteel in de Silver Cup, maar ook Will Tregurtha/Stuart Middleton en Milan Dontje/Nicolaj Møller-Madsen maken nog aanspraak op de titel. Opnieuw staan er meer dan 40 wagens aan de start en daaronder voor de eerste maal de nieuwe Mustang GT4 die ingezet wordt door onze landgenoot Eric De Doncker en die uitkomt in de Am categorie.
  • LTF
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Ook Selleslagh Racing Team is weer van de partij met drie Mercedes AMG GT4 voor Nicolas Vandierendonck/Johan Vannerum,  Louis-Philippe Soenen en Bas Schouten ditmaal bijestaan door Gilles Magnus. Mathieu Detry en Laurent Jaspers maken hun debuut in de GT4 met een Audi R8 LMS GT4 van JAC Motors. Stéphane Lémeret komt in actie op een BMW M4 van het Franse 3Y Technology.

De wedstrijden op de Nürburgring tellen ook mee voor de Belgische GT4 titel waar momenteel Jamie Vandenbalck de debatten leidt.

Update

Hoewel op een eerste versie van de deelnemerslijst de naam van Jamie-Jason Vandenbalck ontbrak, zal de snelle Vlaams-Brabander wel degelijk present tekenen in Duitsland. Vandenbalck doet dat, zoals eerder dit seizoen, op een BMW M4 van 3Y Technology en kan zichzelf een vroeg verjaardagscadeau geven gezien hij op maandag 22 kaarsjes uitblaast.

Foto's: Ronald Janssens & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op donderdag 13 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons