van der Horst

Nürburgring: Dries Vanthoor snelste op vrijdag

WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
Ook op de Nürburgring wordt er dit weekend gereden: daar komt de Blancpain GT World Challenge Europe in actie. Vrijdag werden er twee vrije trainingen afgewerkt. In de eerste was Andrea Caldarelli (FFF Racing Team Lamborghini Huracan) de snelste met een ronde in 1:55.712, maar in de tweede sessie dook Dries Vanthoor (WRT Audi R8 LMS) onder die tijd met een ronde in 1:54.938.
FFF Racing Team - Lamborghini Huracan GT3
FFF Racing Team - Lamborghini Huracan GT3
In de eerste training volgden na de FFF Racing Team Lamborghini en de AKKA ASP Mercedes van Vincent Abril al vijf Audi R8 LMS, maar in de tweede sessie nam Audi het voortouw met drie wagens op de drie eerste plaatsen. Na de R8 LMS van Vanthoor volgde het Saintéloc Racing-exemplaar van Christopher Haase en de WRT Audi van Charles Weerts. Audi plaatste verder nog drie wagens in de top 10. 'Best of the rest' was de Black Falcon Mercedes van Maro Engel met de vierde tijd.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sprint op vrijdag 30 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons