van der Horst

Nürburgring: Formule Renault Eurocup zonder M2 Competition

Michael Belov - M2 Competition
Michael Belov - M2 Competition
Na een korte zomerbreak gaat het Formule Renault Eurocup kampioenschap dit weekend terug van start op de Nürburgring. Voor de derde manche van het seizoen telt de deelnemerslijst zeventien piloten, waaronder onze landgenoten Ugo de Wilde (Arden) en Amaury Cordeel (FA Racing). Het enige Belgische team, M2 Competition, ontbreekt dan weer.
M2 Competition kende vorig jaar een bemoedigend debuutseizoen in de Formule Renault Eurocup, maar kon voor dit jaar slechts één piloot aantrekken, Michael Belov. De Rus besloot na twee manches om de Eurocup te verlaten en zijn heil te zoeken in de Formule 3 waarop M2 Competition besloot om het voor dit seizoen voor bekeken te houden en zich te concentreren op een mogelijke comeback in 2021.

Ugo de Wilde - Arden
Ugo de Wilde - Arden
Drie piloten, Caio Collet (R-ace GP), Franco Colapinto (MP Motorsport) en David Vidales (JD Motorsport), slaagden er dit jaar in te zegevieren en deze drie rijders bezetten ook de drie eerste plaatsen in de puntenstand. Ugo de Wilde (Arden Motorsport) mikt op een podiumplaats en ook Amaury Cordeel (FA Racing) hoopt dit weekend nog eens hoog te scoren.

Foto's: Formula Renault Eurocup & Arden Motorsport
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 3 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons