van der Horst

Nürburgring: Lagrange op het podium - Van der Horst wint Cup klasse

Lagrange/Schandorff - Leipert Motorsport
Lagrange/Schandorff - Leipert Motorsport
Niels Lagrange en Frederik Schandorff eindigden op de Nürburgring met hun Leipert Motorsport Huracan op de derde plaats algemeen van de tweede race voor de Lamborghini Super Trofeo Europe. De zege ging naar Giacomo Altoè en Daniel Zampieri (Antonelli Motorsport), Vito Postiglione/Karol Basz (Imperiale Racing) finishten als tweede maar behouden de leiding in de puntenstand. Gerard Van der Horst (Van der Horst Motorsport) werd voor de derde maal dit jaar als winnaar in de Lamborghini Cup afgevlagd.
  • Shopa
De strijd om de zege ging tussen de wagens van Vito Postiglione/Karol Basz en Giacomo Altoè/Daniel Zampieri, maar na de pitstops werd Postiglione opgehouden door enkele gedubbelde deelnemers waarvan Altoè kon profiteren om definitief afstand te nemen van zijn tegenstander. Niels Lagrange en Frederik Schandorff eindigden mooi derde voor Joffrey De Narda/Kikko Galbiati (Antonelli Motorsport) en Dennis Lind/Simon Larsson (Target Racing) die de PRO-AM klasse wonnen.

Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Andrej Lewandowski en  Philipp Wlazik (VS Racing) wonnen de AM klasse. Na Silverstone en Misano behaalde Gerard Van der Horst een derde overwinning in de Lamborghini Cup klasse, waarmee hij zijn koppositie in de puntenstand vergroot. Oliver Engelhardt (Dörr Motorsport) en Tim Richards (MTech) vervolledigden het Cup podium.

Foto's: Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op dinsdag 18 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Powerkit.shop

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons