van der Horst

Nürburgring: Loris Spinelli magistraal – van der Horst opnieuw primus in de Cup Class

Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Max Weering (Johan Kraan Motorsport), die normaal alleen rijdt, kreeg voor dit weekend versterking van de ervaren Loris Spinelli. Dat zal het team zich dus geen moment beklagen, na de zege van het duo zaterdag in de eerste race van de Lamborghini Super Trofeo, schonk de Italiaan het team een nieuwe zege nadat hij oprukte van de vijfde plaats na de pitstop. Gerard van der Horst ging voor de tweede maal dit weekend aan de haal met de grootste beker in de Lamborghini Cup class.
Max Weering/ Loris Spinelli - Kraan Motorsport
Max Weering/ Loris Spinelli - Kraan Motorsport
Max Weering startte pas van op de twaalfde positie en met dank aan enkele lekke banden bij voorliggende concurrenten wist hij vier plaatsen op te rukken. Na de pitstop kwam zijn teamgenoot Spinelli als vijfde op de baan maar de Italiaan ging daarna in volgorde over Danny Kroes, Kevin Rossel, Leonardo Pulcini en in de laatste ronde over Seb Morris. Target Racing won met Andrea Cola en Dimitry Gvazava voor de tweede maal op rij de Pro-Am klasse. Huilin Han schonk Boutsen Ginion Racing dan weer de zege in de Am klasse na zijn tweede plaats in de race op zaterdag. Gerard van der Horst (Van der Horst Motorsport) duldde geen tegenstand in de Lamborghini Cup class en won zijn klasse net als de dag ervoor.
 
Foto's: Nico MombaertsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op zondag 5 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons